Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest în apropierea frontierei Ruse-Giurgiu, posibile perturbări în trafic

Cotidianul
Ruse

Traficul prin punctul de frontieră de la Giurgiu ar putea fi perturbat de un protest al societății civile bulgare în zona sensului giratoriu de lângă Ruse-Giurgiu. Acesta se va desfășura sâmbătă și duminică, anunță Poliția de Frontieră.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu anunță că a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că în zilele 11 și 12 noiembrie, între orele 10.00 și 13.00, va avea loc un protest al societății civile bulgare în zona sensului giratoriu din imediata apropiere a PTF Ruse-Giurgiu, potrivit mediafax.

Protestul ar putea afecta circulația mașinilor, iar polițiștii de frontieră au luat măsuri.

„Având în vedere că există posibilitatea ca traficul prin P.T.F Giurgiu să se desfășoare cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere. Totodată, vor fi actualizați periodic timpii de așteptare din PTF Giurgiu în funcție de evoluția protestului și de modul cum acesta va afecta traficul transfrontalier”, a anunțat Poliția de Frontieră din România.

Polițiștii le recomandă șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze celelalte puncte de trecere la granița cu Bulgaria și să consulte aplicaţia Trafic on-line disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră. Aplicația prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.