Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest în Capitală: Sute de oameni îi cer DEMISIA lui Gabriel Oprea

protest oprea

Manifestanţii adunaţi în zona fântânii de la Universitate scandează "Jos Oprea, "Oprea vinovat pentru sângele vărsat", "Demisia" şi "Demnitate" şi au foi pe care scrie "Interesul naţional nu e Oprea la ciolan", "Plagiatori şi aroganţi, dar cu girofar" şi "Stop abuzului de putere".

Protestatarii au început să se adune de la ora 14.00 în zona fântânii de la Universitate, numărul acestora ajungând, în câteva zeci de minute, la peste 200. După o oră, aceştia au plecat spre jos spre Ministerul de Interne.

Vezi şi: Virgil Ianţu îndeamnă la protest: 'Un om fără coloană îşi ordonă una'

Manifestanţii spun că vor ca împreună să ceară demisia vicepremierului pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, din toate funcţiile executive pe care le ocupă, după accidentul de marţi în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficial a ministrului.

Aceştia scandează "Jos Oprea, "Oprea vinovat pentru sângele vărsat", "Demisia" şi "Demnitate" şi au foi pe care scrie "Interesul naţional nu e Oprea la ciolan", "Plagiatori şi aroganţi, dar cu girofar" şi "Stop abuzului de putere".

O tânără a venit la protesat cu un banner pe care scrie, pe o parte, "Demnitar fără demnitate", iar pe cealaltă parte este un desen cu un poliţist cu cască de motociclist pe cap, pe fundal negru, sub care scrie "Je suis Bogdan Gigină".

Vezi şi: Iohannis pune gaz pe foc în cazul polițistului mort: Solicitare DE URGENŢĂ pentru Oprea şi Ponta

Manifestanţii spun că acţiunea nu este una organizată, ci este o formă de protest a oamenilor care vor să condamne "abuzurile oricărui demnitar aflat în poziţie de putere".

Aceştia cer demisia sau demiterea ministrului Gabriel Oprea pentru abuz de funcție în folosirea ilegală a coloanelor oficiale şi solicită Parlamentului să înceapă o anchetă privind folosirea coloanelor oficiale în trafic, informează Mediafax.

Vezi şi: OFICIAL UNPR: Ce i se întâmplă lui Oprea azi e din cauza PNL pentru că nu a trădat

content-image

Foto: romaniacurata.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.