Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest în fața Ministerului Sportului: 'Nu vom accepta la nesfârșit tergiversările, cerem soluții pentru problemele grave din sistem'

Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST) a anunțat marți că organizează un nou protest în fața Ministerului Tineretului și Sportului, miercuri, 12 mai, începând cu ora 12.00.

„SNST continuă astfel seria acțiunilor anunțate având în vedere că nu au fost găsite soluții pentru problemele din Sport și Tineret, iar situațiile semnalate nu au fost considerate importante pentru conducerea MTS, care refuză un dialog constructiv și se ascunde în birourile din minister”, se precizează în comunicatul remis de organizatori.

SNTS solicită implicarea ministrului tineretului și sportului pentru rezolvarea următoarelor situații: lipsa criteriilor pentru repartizarea bugetului către subordonate / federații sportive naționale și pentru premierile acordate sportivilor, antrenorilor și colectivelor tehnice; inechitățile salariale; deblocarea posturilor vacante; transparență privind descentralizarea și siguranța locurilor de muncă; dialog social real și corect.

SNST precizează că acțiunile sale, aflate în derulare, vor continua până la soluționarea revendicărilor.

„Protestăm față de superficialitatea, dezinteresul și lipsa de respect cu care este condus domeniul nostru de activitate! Nu vom accepta la nesfârșit tergiversările, cerem soluții pentru problemele grave din sistem și atragem atenția că Sportul și Tineretul au coborât sub pragul sărăciei!”, se mai spune în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.