Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTEST la Cluj-Napoca: Sute de oameni au ieșit în stradă / VIDEO

UPDATE Aproximativ 400 de persoane au mărşăluit duminică seară pe străzile din centrul municipiului Cluj-Napoca în semn de protest faţă de modificările aduse în Parlament la Legile Justiţiei şi împotriva Guvernului.

Câteva sute de persoane participă, duminică seara, la un protest în municipiul Cluj-Napoca, oamenii scandând, între altele, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, ”Legea-i a poporului, nu a dictatorului”.

Protestatarii s-au strâns la Monumentul Memorandiştilor din muncipiu, iar în jurul orei 19.00 au plecat în marş pe Bulevardul Eroilor.

Citește și: EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

Oamenii au scandat ”Uniţi, salvăm toată România”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”În democraţie, hoţii stau la puşcărie”, ”Nu scăpaţi”, ”PSD, ciuma roşie” şi ”Legea-i a poporului, nu a dictatorului”.

Participanţii au steaguri tricolore, pancarte, fluiere.

Citește și: Un lider PSD din teritoriu anunță: „Mergem cu Firea la prezidențiale!”

Un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi, membri ai ANOSR, a avut loc, sâmbătă seară, la Timişoara, în Piaţa Victoriei. Tinerii au adus un sicriu învelit în steagul tricolor pe care au scris cuvântul ”Justiţie” şi au aşezat lângă el candele.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.