Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la Institutul Cantacuzino

cantacuzino

Salariatii de la Institutul Cantacuzino protesteaza, miercuri, motivul principal fiind acela ca nu si-au primit salariile întregi pe lunile trecute.

'Personalul nu si-a luat salariile întregi. Lichidarea din luna decembrie nu este data complet. Mai avem de luat 39% din lichidarea pe luna decembrie. Nu s-a dat nici lichidarea din februarie. Protestul a început astazi, de la ora 10,00. Suntem în curtea institutului, oamenii cer sa munceasca si sa li se prezinte situatia. Sunt numai zvonuri, nu ni se spune nimic clar de la Ministerul Învatamântului', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Monica Balteanu, vicepresedintele sindicatului TESA din Institutul 'Cantacuzino'.
Ea a lasat sa se înteleaga ca protestul ar putea continua si în zilele urmatoare daca reprezentantii MECS nu vor veni la discutii.
'Sa vedem ce rezulta astazi în cazul în care vom avea discutii cu reprezentantii MECS. Trebuie sa se ia masuri, sa ne anunte si pe noi. Sper sa vina cineva de la Ministerul Educatiei', a afirmat Balteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.