Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la Palatul Parlamentului - Lucian Bode dezminte vandalizarea mașinilor corpului diplomatic și anunță ce măsuri vor fi luate în continuare

Inquam Photos / George Calin
lucian bode

Ministrul de Interne a afirmat, marţi, în legătură cu protestul de la Parlament, că este regretabil, la 32 de ani de la Revoluţia română, să vedem astfel de manifestări care nu au nicio legătură cu libera exprimare şi cu jocul democratic.

”Este regretabil, la 32 de ani de la Revoluţia română (...) să vedem astfel de manifestări care nu au nicio legătură cu libera exprimare şi cu jocul democratic”, a declarat, marţi, ministrul de INterne, Lucian Bode.

Acesta a precizat că a cerut să nu fie folosită forţa.

Am cerut să nu folosească sub nicio formă forța și violența. Nu au folosit forța, nu au folosit echipamentele din dotare. Protestu din curtea Palatului Parlamentului s-a terminat fără violență în schimb așa cum ați putut vedea, am văzut că unii dintre protestatari s-au dedat la distrugeri. Am văzut câteva mașini distruse. De asemenea avem înregistrări și am legitimat foarte multe persoane. Urmează ca în orele ce vin să îi identificăm, să îi chemăm la audieri și să-i tragem la răspundere. Nicio o mașină aparținând corpului diplomatic nu a fost vandalizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.