Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la poarta lui Stelian Ion! Ce a discutat ministrul Justiției cu sindicaliștii

Inquam Photos / Octav Ganea
stelian ion

Problemele pe care le întâmpină angajaţii din autoritatea judecătorească şi din sistemul penitenciar au fost discutate de ministrul Justiţiei, Stelian Ion, cu reprezentaţi ai mai multor sindicate.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei transmis AGERPRES, Stelian Ion s-a întâlnit, miercuri dimineaţă, cu reprezentaţii sindicatelor BNS şi PUBLISIND, reprezentând inclusiv Poliţia penitenciară, grefierii, personalul auxiliar din parchete şi instanţe, dar şi consilierii de probaţiune.

NEBUNIE în SUA la inaugurarea lui Joe Biden: ofițeri ai Gărzii Naționale, RETRAȘI de la eveiment pentru comentarii 'inadecvate'


Liderii de sindicat i-au prezentat ministrului principalele probleme, iar ministrul a apreciat disponibilitatea acestora la o abordare directă şi constructivă, menţionează sursa citată.

"Discuţiile s-au axat pe problemele pe care le întâmpină angajaţii din autoritatea judecătorească şi sistemul penitenciar, ministrul exprimându-şi deschiderea de a avea un dialog permanent în viitor, în folosul salariaţilor şi cetăţenilor care beneficiază de munca acestora", se precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.