Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarii blochează intrarea în București și ieșirea din România

Inquam FOTO/ George Călin
protest transportatori

Traficul rutier este restricționat, miercuri dimineață, în Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, precum și în Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehiculele protestatarilor, anunță Infotrafic, informează Mediafax.

„În ceea ce privește situația protestelor transportatorilor/ferierilor, traficul rutier este restricționat în 2 județe - Ilfov: DN 2 – Afumați, unde banda 1 a sensului de mers către capitală este ocupată de autovehicule parcate, circulația desfășurându-se pe banda nr. 2, precum și în Suceava, DN 2 – Vama Siret, unde sensul de ieșire din țară este ocupat de autovehicule protestatarilor, circulația desfășurându-se pe un singur fir, alternativă pentru ambele direcții”, anunță Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, miercuri dimineață, la ora 06.45, nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

La nivel național, cât și pe arterele rutiere principale, se circulă în general pe un carosabil uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.