Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestatarul cu blană, primele declarații după ce a fost săltat: 'Nu ne-am răzbunat. Nu am avut cuțit la mine'

Inquam Photos / Octav Ganea
protest parlament: Inquam Photos / Octav Ganea

Protestatarul în vârstă de 52 de ani care a fost dus la poliție după protestul de marți, din fața Parlamentului, susține că nu avea cuțit la el la manifestație. De asemenea, el acuză multe „exagerări.”

„Nu am avut cuțit la mine. Sunt multe exagerări. Au fost mii de oameni într-un potest și în mișcări de genul acesta nu poți să controlezi ce se întâmplă. Nu a fost niciun sprai. Ne-am exercitat un drept constituțional. Îți îngrădește dreptul de a trăi, de a lucra, acest certificat.

Nu ne-am răzbunat. Am scandat împotriva parlamentarilor. Există oameni care luptă pentru anumite idei. O mare parte din populație consideră o manipulare grosonală ce se întâmplă, însă nu neagă virusul. Îmi aduc aminte de represiunea din 1950 împotriva intelectualilor”, a spus protestatarul, când a ieșit de la Poliție.

Ce spune Poliția

„În urma protestelor din data de 21 decembrie a.c., când mai mulți protestatari au forțat intrarea în curtea Parlamentului României, s-a constituit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, violarea sediului profesional, distrugere și portul fără drept de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor efectuate, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reținut doi bărbați, cu vârste de 23 și 52 de ani, iar astăzi urmează sa fie prezentați magistraților cu propunere legală.

Vezi și: Jandarmeria, precizări de ultimă oră: noi amenzi aplicate protestatarilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.