Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste impotriva premierului, pescarii au protestat cu camioane!

Armenia, proteste
Pescarii britanici au protestat cu camioane în fața reședinței premierului Boris Johnson, furioși că nu mai pot exporta pește în UE după Brexit
Planul inițial al pescarilor, de a vărsa pește stricat în fața reședinței premierului Boris Johnson, a fost abandonat în cele din urmă, transmite Sky News.
Zeci de tiruri folosite pentru transportul peștelui și al fructelor de mare s-au strâns astăzi în centrul Londrei, lângă reședința premierului din Downing Street, într-un protest față de faptul că pescarii britanici nu își mai pot exporta produsele în UE după 1 ianuarie, data Brexit, transmite Sky News.
Pescarii britanici, mai cu seamă cei din Scoția, nu au putut să își mai vândă produsele în Uniunea Europeană din cauza barierelor administrative apărute după ce Marea Britanie a ieșit din UE. Astfel, aceștia pierd timp prețios încercând să completeze formularele care atestă respectarea standardelor europene, iar noile sisteme informatice le dau bătăi de cap.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.