Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTESTE în Piața Victoriei, de ziua Micii Uniri: Număr SURPRINZĂTOR de manifestanți / VIDEO

UPDATE Ora 21:00 Protestatarii au înceut să plece.

UPDATE Numărul celor care protestează miercuri seară, din Piaţa Victoriei, a ajuns la peste 1.000 de persoane, manifestanţii formând în mai multe rânduri o "Hora Unirii pentru o justiţie independentă".

Manifestanţii s-au adunat începând de la ora 18:00.

UPDATE Aproximativ 400 de oameni s-au prins, la ora 20:00, într-o horă a unirii.

UPDATE Acum sunt aproximativ 200 de oameni, care s-au prins și într-o horă.

 

UPDATE Mălin Bot e lider de galerie în Piață. Fostul jurnalist le vorbește celor prezenți de la un microfon. "Romania, Romania", "O dorinta sincera, Romania Libera", "Nu vrem sa fim o tara de hoti" si "PSD ciuma rosie" sunt scandările favorite.  Aproximativ 40 de tinerii ce par a proveni dintr-o galerie au ajuns in mijlocul multimii si au inceput sa scandeze constant si sa se prinda in hora. Ei scandeaza "Liviu Dragnea, nu uita, va veni si ziua ta!", "Libertate pentru suporteri". Băieții au fost perchezitionati.

UPDATE Aproximativ 100 de oameni sunt, la această oră, în Piața Victoriei.

UPDATE Mai mulți tineri s-au prins într-o horă și sar ca la meciurile de fotbal.

Citește și: O nouă „Brigitte Macron” cucerește Franța! Cu cine s-a cuplat Pamela Anderson și ce a făcut cu casa din SUA

Mica Unire e sărbătorită cu proteste, în București, în Piața Victoriei! Zeci de oameni s-au adunat în fața sediului Guvernului pentru a manifesta față de actuala coaliție aflată la putere.

Oamenii sunt dotați cu steaguri tricolore, tobe, vuvuzule și fluiere și scandează împotriva PSD și ALDE. Jandarmii sunt și ei la fața locului, însă, până acum, nu au fost semnalate incidente.

Oamenii ar urma ca, în jurul orei 20:00, să formeze o horă care să se întindă în toată Piaţa Victoriei.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Primăria Capitalei! Ce se va întâmpla cu clădirea unde s-a hotărât Unirea Principatelor Române

„În anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române), mergem cu mic, cu mare, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a transmite un mesaj clar clasei politice: Uniţi toţi, scăpăm ţara de hoţi! România trebuie să fie condusă de politicieni integri şi competenţi, nu de politicieni penali şi corupţi! Vom lupta până la capăt până când vom avea o generaţie de politicieni cu care să ne mândrim şi pe care să îi respectăm!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ei spun că îşi doresc ca de 1 decembrie, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, să nu mai existe în conducerea ţării niciun politician corupt, pentru acest lucru fiind nevoie de o justiţie independentă, neaservită politic.

Citește și: Ministerul Apărării face achiziții importante! Ce a cumpărat de milioane de euro

„Haideţi să ne mobilizăm şi să venim foarte mulţi pentru ca această horă să se întindă în toată Piaţa Victoriei! Pentru noi va fi şi Hora Unirii Noastre pentru o justiţie independentă neaservită politic, împotriva politicienilor penali şi corupţi şi împotriva noului guvern propus de conducerea PSD+ALDE la comanda lui Dragnea!”, mai spun organizatorii.

Citește și: Comisia Europeană îi transmite un mesaj TRANȘANT României! Motivul de îngrijorare al mai-marilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.