Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la Timișoara: Aproximativ o mie de oameni scandează în Piața Victoriei mesaje anti-PSD - VIDEO

www.orasul-timisoara.ro

Aproximativ o mie de oameni s-au adunat, miercuri seara, în Piața Victoriei din Timișoara pentru a protesta față de modificările Codului de procedură penală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestul “Stop joc, penalilor” organizat în Piața Victoriei din Timișoara a fost anunțat pe Facebook, iar miercuri seara, peste o mie de oameni s-au adunat în centrul orașului pentru a-și arăta nemulțumirea cu privire la modificările Codului de procedură penală.

Manifestanții țin în mâini steagul României, precum și cel al Uniunii Europene și se folosesc de tobe și vuvuzele pentru a face zgomot.

Vezi și: Se desfășoară simultan proteste față de Guvern în mai mult orașe din țară. Protestatarii scandează mesaje la adresa liderilor PSD

De asemenea, protestatarii scandează “Parlament penal, marș la tribunal“, “Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, “Să vă fie frică, țara se ridică”, “DNA să vină să vă ia”, “Noi nu suntem o nație de hoți”, “Afară, afară cu hoții din țară”, “Uniți, salvăm toată România” sau “PSD, ciuma roșie”.

Totodată, în Piața Victoriei a fost adus un afiș uriaș pe care scrie “Punctul 8 de la Timișoara, fără comuniști, fără penali”, iar unii dintre manifestanți țin în mâini pancarte cu mesaje precum “Toți pentru justiție” sau “Infractorii favorizați și noi abuzați. PSD – ALDE – UDMR – CCR, grup infracțional organizat”.

La protest și-au făcut prezența și voluntari care strâng semnături pentru campania “Fără penali în funcții publice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.