Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestele nu îl sperie! Benjamin Netanyahu bate cu pumnul în masă: Acordul pentru ostatici nu se va realiza 'cu orice preț'

mid-day.com
netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu susține că un acord cu Hamas pentru a asigura eliberarea a peste 100 de ostatici ținuți în Gaza nu se va realiza „cu orice preț”. Declarația apare în condițiile în care protestele continuă și se extind în Israel.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că în negocieri există anumite linii roșii care nu pot fi încălcate.

„Lucrăm pentru a obține un cadru suplimentar pentru eliberarea captivilor noștri, dar subliniez: nu cu orice preț. Am linii roșii, printre ele, nu vom termina războiul, nu vom scoate IDF din bandă și nu vom elibera mii de teroriști”, a spus Netanyahu, potrivit Sky News.

Guvernul israelian se confruntă cu o imensă presiune din partea aliaților străini pentru a semna un armistițiu care va duce la încetarea focului în Gaza. De asemenea, Netanyahu are probleme interne cu protestatarii, unii dintre ei fiind rude ale ostaticilor luați de Hamas.

În ultimele săptămâni, Netanyahu a spus frecvent că războiul va continua până la „victoria completă” asupra Hamas. Totuși, popularitatea premierului a scăzut după 7 octombrie, în timp ce guvernul s-a confruntat cu proteste tot mai mari prin care oamenii cer noi alegeri. Mulți israelieni îl acuză pe Netanyahu pentru eșecurile din timpul atacului Hamas și pentru situația nerezolvată a ostaticilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.