Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestele transportatorilor și agricultorilor o iau pe o pantă periculoasă. Steagul Rusiei a apărut la protestele `spontane`

stiripesurse.ro
ddd

Lucrurile să o ia pe o pantă foarte periculoasă în privința protestelor din ultimele zile. Au apărut printre protestatari drapele ale Rusiei cu semnul Z, semnul ”operațiunii speciale din Ucraina”. Dacă verifici conturile de social-media ale unora din cei din stradă găsești doar referiri la masonerie, complotul mondial evreiesc și multe multe din ingredientele și produsele propagandei ruse.

Vezi și: Frecvența daunelor face imposibilă scăderea valorii RCA la camioane

Din plin însemne de partid ale unor forțe politice taxate ca fiind extremiste. Unii ar spune poate că lucrurile dimpotrivă se clarifică și știm cu ce avem cu adevărat a face în aceste zile.

content-image

content-image

Evident că sunt unii cu probleme reale care au ales această cale de protest, dar prezența și tolerarea printre ei a acestor însemne, slogane și persoane duc inevitabil spre deturnarea protestelor. Sunt în acest caz de salutat reacțiile unor participanți la proteste care le-au cerut unor lideri politici să nu deturneze electoral acțiunile lor - Vezi AICI și AICI

content-image

content-image

content-image

Lucrurile sunt însă departe de a fi clarificate.

Cei care vorbesc susțin că îi reprezintă pe agricultori și transportatori, numai că marile organizații din aceste domenii nu s-au raliat la mișcările de protest. Atunci pe cine îi reprezintă cei care stângaci au mers la guvern cu o listă alambicată de revendicări iar la ieșire în ciuda întrebărilor insistente ale reporterilor nu au fost în stare să înșire doleanțele.

content-image

întâlnirea de la Guvern cu premierul Marcel Ciolacu

Ciudat e și faptul că și-au anunțat intenția de a continua protestul nu printr-o comunicare oficială sau altă formă de organizare ci pe pagina de Facebook al unui șef de partid.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.