Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestul din instanțe LUNGEȘTE AGONIA ex-colonelului SRI Daniel Dragomir - Judecata în complet de divergență a fost amânată

stiripesurse
protest instante

Judecarea apelurilor DNA Militar și ale ex-colonelului Daniel Dragomir a fost amânată, vineri, o săptămână, pe fondul protestului din instanțe.

După strigarea dosarului instanța a arătat că în baza hotărârii Adunării Generale cauza se va relua în 13 februarie în afara orelor de protest, respectiv la ora 14.00.

La termenul de vineri fostul ofițer SRI a fost prezent în sala de judecată alături de soția sa, Marinela Zoica Dragomir, și ea trimisă în judecată de anchetatorii militari de la DNA.

Citeşte şi: ZIUA CEA MAI LUNGĂ pentru ex-colonelul SRI Daniel Dragomir - Curtea de Apel ATÂRNĂ între condamnarea sau achitarea acestuia

Judecătorii le-au pus în vedere celor doi să decidă până în 13 februarie dacă vor să dea noi declarații în fața celui de-al treilea magistrat, introdus în cauză pentru că cei doi care formau completul de judecată au avut păreri divergente.

Concret, cel mai probabil, unul dintre magistrați dorea achitarea lui Dragomir în vreme ce al doilea dorea condamnarea fostului ofițer.

Astfel a fost necesară introducerea unui al treilea magistrat care să ajuta la formarea unei majorități. Magistratul căreia i-a revenit sarcina este Marian Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.