Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protocoalele SRI-Parchet, în centrul unui SCANDAL IMENS: Diferenţe între semnăturile de pe documente

www.profit.ro
SRI

Desecretizarea protocolului dintre Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi Parchetul general a stârnit un imens scandal. Antena 3 a lansat o serie de întrebări legate de protocol. Sunt aceste documente falsificate? Lipsesc informații esențiale?

Citește și: O vedetă va părăsi pupitrul Știrilor PRO TV! Vestea pe care a primit-o AZI

Avînd în vedere că protocolul este același, ar fi trebuit și documentul să fie identic. Pagina 17 din documentul publicat de SRI este scrisă de mână și nicidecum cu fonturile de tipar cum apare pe documentul la Parchetul General. Nu este însă singura diferență. Încercând să demonteze teoria conspirației, purtătorul de cuvând al SRI, Ovidiu Marincea, spune că au fost xeroxate alb-negru. Doar că pe documentul lui Marincea apare cu litere de tipar.

Citeşte şi: Traian Băsescu, dezvăluiri incredibile din Basarabia: A fost ŢINTA unor atacuri cu bâte - 'au fost pregătiţi provocatori'

Nu sunt singurule inadvertențe. Pe pagina 18, semnătura lui Florian Coldea apare diferit în cele două documente. Semnătura lui Maior seamănă. Mai sunt și alte diferențe. Tot la pagina 18, la documentul de la Parchetul General există niște adnotări, pe pagina SRI nu o să vedeți adnotări. „Dacă nu era Antena 3, probabil că Ovidiu Marincea nu dădea acea adevărată pagină 17 pe Facebook. Dar ea amplifică problemele și veridicitatea acestui protocol. Sunt șase indicii de fals”, a declarat Radu Soviani la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.