Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proxeneții și hoții din Dâmbovița, săltați de mascați: percheziții la mai multe persaone; opt mandate de aducere au fost puse în executare

perchezitii politisti romania spania

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins, joi dimineaţa, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tăinuire şi proxenetism, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, informează Agerpres.

Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziţie pe raza municipiului Târgovişte, a oraşului Pucioasa şi a localităţilor Tătărani şi Vulcana Pandele.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

"Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat mai multe telefoane mobile, butelii şi obiecte vestimentare. De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar, în cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege", au transmis reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.