Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PS Varlaam: 'În vremurile noastre, în care o mulțime de minciuni sunt impuse ca adevăruri, e important ca în inima satului să se predice cuvântul adevărului'

basilica.ro
ziua aromanilor ps varlaam ploiesteanul

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul a binecuvântat duminică cu agheasmă lucrările executate la biserica parohiei Dâmbu din judeţul Prahova.

Lucrările au constat în tencuirea interioară și exterioară, realizarea instalației termice, finisaje și amenajarea centrului administrativ.

„Am sfințit această biserică nouă, ridicată în mijlocul comunității dumneavoastră cu multă jertfă și credință. Zidirea unei biserici este un moment deosebit în viața unei comunități. În vremurile noastre, în care o mulțime de minciuni sunt impuse ca adevăruri, este important ca în inima satului să se predice cuvântul adevărului, care este cuvântul Evangheliei Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Vă dorim ca ziua de astăzi să vă aducă multă lumină, curaj, bucurie și întărire în credință de la Hristos Domnul”, a spus Preasfinţia Sa în cuvântul rostit, scrie basilica.ro.

Episcopul vicar patriarhal a oficiat Sfânta Liturghie la finalul căreia a acordat distincţii celor care au contribuit la realizarea lucrărilor de construcţie.

Piatra de temelie a bisericii din satul prahovean Dâmbu a fost pusă în anul 2012, iar zidirea acesteia a început în anul 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.