Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a DECIS! Hotărârea luată de social-democraţi faţă de Dragnea după dosarul la DNA

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD Adrian Dobre a declarat marţi că partidul îl sprijină necondiţionat pe Liviu Dragnea şi a afirmat că dosarul care a fost deschis recent pe numele liderului PSD este unul politic.

Citeşte şi: Tăriceanu, atac VIRULENT la Klaus Iohannis şi opoziţie: 'Incită la proteste, creând un climat de TALIBANISM...'

"Singura entitate care decide sprijinul pentru Liviu Dragnea este PSD şi PSD îl sprijină necondiţionat pe preşedintele partidului. Deocamdată ştim foarte bine avem în România prezumţia de nevinovăţie. Noi considerăm că acest dosar este unul politic, ca să fie lucrurile foarte clare, finalitatea este una politică, sunt lucruri discutate de foarte mulţi ani, sunt lucruri care s-au clasat de-a lungul anilor de foarte multe ori, vin din negura timpului, de 15 ani, nu vedem niciun motiv pentru care să aveam această discuţie în momentul de faţă, ba din contră ne vom exprima şi în CEx-ul care vine. Ne vom exprima sprijinul necondiţionat şi total faţă de preşedintele Liviu Dragnea", a spus Dobre la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PSD îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea, având în vedere că Opoziţia i-a cerut demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

El a adăugat că PSD nu s-a scindat în două tabere după apariţia noului dosar al lui Dragnea şi că deocamdată nu s-a luat în discuţie organizarea unui congres în 2018, potrivit AGERPRES.

"Avem o premieră în România, să avem un preşedinte de Camera Deputaţilor şi un preşedinte de partid care este hăituit în momentul de faţă de o justiţie care, după cum ne uităm la ea, este departe de a fi onestă şi echilibrată. Avem un preşedinte de Camera Deputaţilor care este hăituit pentru că în momentul de faţă discutăm de legile Justiţiei, mai ales de răspunderea magistraţilor din cuprinsul legilor Justiţiei, discutăm despre reinvitarea doamnei Kovesi la comisia de specialitate şi iată că brusc se dezlănţuie, să spunem aşa, războiul din partea Justiţiei. Încă o dată este evident pentru oricine, nu trebuie să te uiţi foarte atent, nu trebuie să fii jurist, nu trebuie să ai studii de specialitate ca să îţi dai seama că acest dosar este unul politic", a încheiat Dobre. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a anunţat DNA.

Citeşte şi: Ponta, răspuns la moţiunea de cenzură a PNL: 'Nu aduce nimic bun pentru România' / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.