Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, răspuns la moţiunea de cenzură a PNL: 'Nu aduce nimic bun pentru România' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
victor ponta pro romania

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, în cadrul unei conferinţă de presă, că nu va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, pe motiv că schimbarea Guvernului în aceste momente nu aduce niciun beneficiu României.

"Am discutat ce câştigă România cu moţiunea de cenzură a PNL şi n-am reuşit să găsim un răspuns pozitiv. Ce câştigă România? Nimic nu câştigă, doar o nouă criză politică. Şi ne gândim dacă nu cumva schimbarea Guvernului Tudose este de fapt o criză politică care să ne aducă unde am fost şi în vară. S-a mai schimbat un guvern. Şi? A fost mai bine? Problema principală este de a avea coerenţă guvernamentală, de a nu mai avea decizii luate la partid. Bugetul României este scris în acest moment de doi oameni care nu au nicio calitate în Guvern şi, din acest motiv, îmi pare rău, dar este un demers care în acest moment nu poate aduce nimic bun pentru România.În realitate, opoziţia suntem noi, pentru că vorbim despre problemele reale ale guvernării şi oferim soluţii şi o să facem noi când e cazul o moţiune de cenzură şi ceilalţi sunt convins că o vor sprijini.", a declarat Ponta.

"Dacă ni se propune ca în locul lui Tudose să-l aducem pe Orban, nu putem să ne raliem acestui demers. (...) Niciun partid nu oferă o variantă de schimbare profundă.", a completat şi Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.