Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a EXPLODAT după ce revenirea elevilor în școli s-a AMÂNAT pe miercuri: Este o bătaie de joc de neimaginat

PSD sigla

Social-democrații reacționează la anunțul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit căruia miercuri ar putea ca de miercuri elevii din Capitală să meargă la școală: „Este o bătaie de joc de neimaginat. Testați pentru școli deschise în permanență”.

Citește și: PSD REACȚIONEAZĂ după anunțul Guvernului privind ANULAREA întâlnirii dintre Ciolacu și Cîțu pe tema PNRR

„L-am auzit și vineri, dar și duminică la prânz pe ministrul Sorin Cîmpeanu că ziua de vineri va rămâne ziua de referință pentru închiderea sau redeschiderea școlilor. Toți părinții își fac planuri pentru următoarea săptămînă, în funcție de aceste anunțuri. Pe seară însă, duminică seara, dl. ministru a întors totul pe dos, anunțând că deciziile se iau de pe o zi pe alta. Acum ne spune că e posibil ca școala să înceapă miercuri. Ce să mai înțeleagă părinții, ce să mai înțeleagă profesorii? Înainte de a lua o astfel de hotărâre pe genunghi, gândiți-vă la părinții care află de pe o zi pe alta dacă-și duc copii la cșoală sau nu”, spune Laura Georgescu.

Senatoarea PSD spune că situația este confuză și în rândul profesorilor.

„Este o bătaie de joc de neimaginat. Ajunge. Opriți-vă cu aceste decizii aberante care distrug sistemul de învățământ românesc. Învățământul online funcționează doar pe termen scurt, în niciun caz așa cum l-ați aplicat voi în ultimul an de zile. Terminați cu această prostie cu rata de 1 la mie sau alți indicatori pe care îi scoateți sau îi ascundeți în joben. Lasați copiii să meargă la șcioală. Testați pentru a ține școlile deschise indiferent de rata de incidență. Nu mai pedepsiți copiii. Testați pentru școli deschise în permanență”, conchide Georgescu.

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu susține că este posibil ca de miercuri elevii să poată merge la școală în București, indiferent de clasă, dacă aceasta va fi decizia Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență București.

Potrivit datelor oficiale, rata de infectare în București a ajuns luni la 0.94 la mia de locuitori, ceea ce plasează Capitala în scernariul verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.