Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a fost dat în judecată de Nicu Alifantis

Facebook
romexpo psd

Nicu Alifantis dă în judecată Partidul Social Democrat, Filiala Sectorului 5 El s-a supărat după ce formațiunea, filiala din Sectorul 5 al capitalei a postat pe Facebook un cântec interpretat de el în Cenaclul Flacara, în care se aduceau ode Partidului Comunist Român.

Citește și: Cum joacă Pro România și ALDE în turul 2 al alegerilor prezidențiale / SURSE

„Noi suntem Partidul și Țara Omeniei”, scria PSD Sector 5 pe Facebook. Melodia, la origini, a fost dedicată Partidului Comunist Român și lui Nicolae Ceaușescu, iar în textul inițial apăreau versurile „Trăiască România, trăiască Ceaușescu”.

Textul cântecului a fost scris de Adrian Păunescu, iar acesta a fost interpretată deseori în cadrul Cenaclului Flacara în timpul dictaturii comuniste, relatează realitatea.net.

Atitudinea lui Nicu Alifantis vine deși el a susținut cândva PSD, pe vremea lui Ponta. Actorul și cântărețul și-a făcut auzită susținerea pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2014. L-a susținut pe Victor Ponta, așa cum au făcut-o și alte personalități, precum: Radu Beligan, Tudor Gheorghe, Helmuth Duckadam, Titi Aur, Leonard Doroftei și mulți alții.

"Cred în programul USL, cred în tandemul Ponta-Tăriceanu, cred ca acești doi oameni absolut normali pot să clădească o Românie normală, demnă, respectată, cu adevarat europeană. Pentru toate acestea îl susțin și îl voi vota pe Victor Ponta în 16 noiembrie", a declarat atunci Nicu Alifantis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.