Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a încercat să o racoleze pe Corina Crețu / Fostul comisar european: PSD nu se mai poate reforma

pro romania ponta tudose corina cretu

Europarlamentarul Corina Crețu (Pro România) a declarat joi pentru STIRIPESURSE.RO că europarlamentarii PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au încercat să o convingă să revină în PSD. Fostul comisar european i-a refuzat și consideră că PSD nu se mai poate reforma. Corina Crețu recunoaște că se află într-o situație delicată, fiind singurul europarlamentar Pro România în timp ce delegația PSD este mai numeroasă, dar spune că nu regretă pasul făcut.

Întrebată dacă PSD a invitat-o înapoi în partid, în contextul în care Mihai Tudose, ales europarlamentar Pro România, s-a întors recent la social-democrați, Corina Crețu a declarat pentru STIRIPESURSE.RO:

  • „La Parlamentul European am avut discutia aceasta, la inceputul sesiunii. Le-am spus foarte clar ca nu plec de la Pro Romania. Cu dl Manda si cu dl Tudose, când a plecat Mihai, am avut această discuție. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis. Nu ascund faptul că mi-au oferit posibilitatea de a reveni în PSD.
  • Am o colaborare foarte bună cu colegii mei din Parlamentul European pentru ca sunt subiecte de interes national, dar în ceea ce priveste intoarcerea mea in PSD nu se pune problema. Am plecat pentru niste principii foarte clare dupa 29 de ani in PSD. A fost o decizie foarte grea pentru mine, dar odata plecata nu cred ca se mai pune problema sa ma intorc pentru ca nu cred ca s-a schimbat nimic si pe de alta parte am plecat cu Victor Ponta la drum intr-un proiect si cred ca Pro Romania poate sa devina principala forta de centru-stanga. Nu cred ca se mai poate reforma cu adevarat partidul din care am facut parte.
  • Am ramas singura din partea Pro Romania in Parlamentul European. Am mai trecut in viata prin momente...chiar daca situatia e mai dezavantajoasa fata de mine, daca as fi tacut si nu as fi tras semnale de alarma legat de Romania probabil as fi fost pe lista la PSD, numai ca nu as fi fost eu cu constiinta impacata, asa ca nu regret nicio secunda si nici nu am de gand sa plec din Pro Romania”.

Vezi si: Start la alianțe locale spectaculoase / L.Orban, către PNL: Lăsați-o mai moale cu racolările! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.