Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a întors-o ca la Ploieşti: PNL a dat bani mai mulţi partidelor, dar Dragnea a dat banii copiilor

iohannis dragnea machiavelli.ro

După ce Guvernul Dăncilă a trimis în Parlament un proiect de buget pe 2019 în care partidele au alocate 409 milioane de lei, de 13 ori mai mult decât în 2017, PSD susţine că, de fapt, PNL a cerut şi votat suplimentarea sumelor pentru formaţiunile politice parlamentare. Mai mult, Liviu Dragnea ar fi eroul care a propus să se ia 140 de milioane din cele 409 destinate partidelor şi să se dea elevilor, pentru programul "Masă caldă în şcoli".

CITEȘTE ȘI: ATENŢIE la lipsa de zinc din organism: Care sunt simptomele şi ce boli pot apărea

"IOHANNIS A UITAT: în 2017, partidul său cerea și vota cu două mâini suplimentarea bugetului pentru finanțarea partidelor politice. Astăzi, președintele PSD Liviu Dragnea a propus, iar comisia de Buget a aprobat, diminuarea acestui buget cu 140 milioane de lei. Banii vor fi transferați către Educație, pentru infrastructura necesară derulării Programului Guvernamental “Masă caldă în școli”. Astfel dezbaterea parlamentară aduce mai multe beneficii pentru cetățeni: mai puțin la marile servicii secrete și mai mult pentru sănătatea celor mici, mai puțin la partide și mai mult pentru educația copiilor din România", se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi că, "în vreme ce bugetele necesare asigurării securității cetățeanului scad, avem o creștere inacceptabil de mare a alocărilor către partidele parlamentare, al cărei principal beneficiar este, deloc surprinzător, chiar PSD". "În condițiile în care în România nu se construiesc autostrăzi, nu se modernizează spitale, nu există toalete și apă curentă în toate școlile din țară, este revoltătoare majorarea uriașă prevăzută în bugetul anului curent pentru partidele parlamentare", a mai precizat preşedintele.

CITESTE SI: Specialiștii americani au descoperit secretul: De ce te îngrași în perioadele stresante .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.