Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a stabilit un miting: Claudiu Manda a anunțat data și locul

miting PSD

PSD a stabilit, în cadrul CEX de la Băile Herculane, organizarea unor mitinguri în cele mai mari orașe din țară. Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, a anunțat că în Craiova va fi organizat primul mare miting. Astfel, pe data de 9 decembrie, simpatizanții PSD vor ieși în stradă într-o acțiune împotriva ”statului paralel”.

Senatorul social-democrat Claudiu Manda a anunţat că pe 9 decembrie, la Craiova, va fi organizat un miting pentru a vedea în ce măsură populaţia susţine Guvernul şi măsurile aplicate de acesta.

Citește și: Semnal de alarmă! Apa îmbuteliată, la preț de MARMURĂ! Ce pregătesc mai-marii statului

"În weekend ne-am întâlnit, cei de la Dolj, cu toţi primarii din judeţ şi am hotărât să facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17,30 - 18,00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă. I-am văzut ieri pe domnul Cioloş şi pe domnul Mălin Bot, susţinători ai diferitelor puncte de vedere, şi vrem să vedem dacă sunt oameni care susţin şi programul de guvernare, Guvernul, PSD şi măsurile pe care le-am luat, la un an de la alegeri", a precizat Manda, luni, la Palatul Parlamentului.

El a subliniat că manifestarea va respecta toate procedurile legale, fiind solicitat acordul autorităţilor locale.

Citește și: Reacție vehementă a Olguței Vasilescu! „NU sunt de acord”

"Rămâne să vedem câţi o să iasă. La Craiova au fost în jur de 1.000 de oameni zilele trecute, cred că o să fie mult mai mulţi. (...) În primul rând vorbim de un an de zile de la guvernare, măsurile luate de acest guvern şi de această majoritate parlamentară, de propunerile asumate în campania electorală şi câte dintre ele sunt îndeplinite, pentru că vrem să vedem, inclusiv noi, parlamentarii de Dolj, dacă avem o susţinere în continuare a oamenilor care ne-au votat şi sunt vreo 140.000 de oameni", a spus el.

Citește și: Record de AMENZI! În ziua protestelor anti-Guvern, polițiștii au dat mii de sancțiuni – la cât se ridică valoarea totală a acestora

Pe de altă parte, senatoarea USR, Florina Presadă, a comentat declaraţiile unor lideri PSD conform cărora protestele din ultimele zile ar fi fost politizate, fiind iniţiate de anumite organizaţii. "Aş vrea să le spun că oamenii, în secolul XXI, au învăţat să se organizeze singuri. Este vorba de organizare pe reţelele de socializare, din aproape în aproape. Această idee cum că oamenii ar fi fost mânaţi din spate de cineva, şi nu de propria lor revoltă şi indignare arată, o gândire de tip securist. Ştim că atunci se încerca inocularea acestei idei că oamenii, contra sistemului sau împotriva puterii, erau adunaţi şi mânaţi de forţe oculte, cu interese contrare celor naţionale. Numai că oamenii aceştia au înţeles foarte bine care e interesul poporului şi anume: să avem legi ale Justiţiei corecte, Justiţia să rămână independentă şi să putem pedepsi totuşi infractorii şi oamenii care fură resurse publice", a precizat ea.

Citește și: Fraudă URIAȘĂ în agricultură! Anunț de ULTIM MOMENT de la ANAF

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.