Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: A treia rectificare bugetară de anul acesta este una pozitivă

firea gabriela

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, afirma ca a treia rectificare bugetara din acest an este una pozitiva, care cuprinde plati de peste 4 miliarde de lei.

"Rectificarea bugetara de pe acest final de an va fi una pozitiva si va insemna mai multi bani pentru spitale si pentru fortele armate, achitarea arieratelor inregistrate de administratiile locale, precum si fonduri pentru plata de titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar. De asemenea, sunt sume destinate finantarii drepturilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap grav, destinate Metrorex, SRTv si decontarii biletelor speciale de calatorie gratuita de care au beneficiat unele categorii sociale", se arată într-un comunicat al Gabrielei Firea.

In total, sunt plati de peste 4,4 miliarde de lei, iar veniturile vor creste cu 1,3 miliarde de lei. Datorita acestei rectificari bugetare, arieratele bugetului de stat si ale bugetelor locale vor fi, pentru prima data, egale cu zero, mai susţine purtătorul de cuvânt al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.