Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză blocajul PNL la revizuirea Constituției

Constitutie

Partidul Social Democrat solicită imperativ Partidului Naţional Liberal să nu mai blocheze activitatea Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei, se arată într-un comunicat de presă al PSD, semnat de purtătorul de cuvânt, Gabriela Firea, şi transmis, miercuri, stiripesurse.ro 

"PSD atrage atenţia asupra faptului că PNL nu a propus înlocuitori în Comisia pentru revizuirea Constituţiei pentru parlamentarii care au fost desemnaţi iniţial, dar care nu îi mai reprezintă, cum ar fi: Petre Roman, Tudor Chiuariu, George Scutaru, sau care lipsesc sistematic de la lucrări, cum este doamna Alina Gorghiu! Subliniem faptul că parlamentarii PNL care încă fac parte din Comisia pentru revizuirea Constituţiei absentează nepermis de la lucrările acesteia", se precizează în comunicatul citat. 

Gabriela Firea susţine că "urmare a acestor fapte, activitatea Comisiei pentru revizuirea Constituţiei este blocată, cu directul concurs al PNL". 

"Facem un apel la responsabilitate către PNL! Solicităm PNL să înceteze tratarea procesului de revizuire a Constituţiei de o manieră superficială, dar mai ales incorectă, prin neasumarea responsabilităţilor ce îi revin în acest proces, ca partid parlamentar, mai ales în condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis face apeluri publice repetate pentru dinamizarea activităţii acestei comisii extrem de importante", adaugă Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.