Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză PNL de control absolut asupra banului public: 'Au schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

PSD acuză că România are „un președinte surd la durerile românilor și un premier orb la soluțiile pentru medici și pacienți”, iar atunci când vorbesc despre români, „liberalii văd doar voturi”. Cât privește finanțele țării, social-democrații spun că liberalii „se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare”

Citește și: SONDAJ CURS - PNL şi PSD, la o distanţă de 5 procente. Social-democraţii nu reuşesc să crească

„ Au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Și asupra conducerilor de spitale. Au schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre. Dar acum șeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e “policentric”. Și singura soluție - total aberantă! - este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numește disprețuitor “scutelnici”.

Pe medici i-au lăsat să se infecteze masiv fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea. De pacienți cu boli cronice au uitat cu totul. O țară întreagă a ajuns să le strige în față: Eliberați spitalele de pacienții cu COVID-19! Tratați-i în spitalele modulare care stau goale! Ocupați-vă de pacienții cu boli cronice care suferă de luni întregi!

Avem un președinte surd la durerile românilor și un premier orb la soluțiile pentru medici și pacienți. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanțele țării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este #Guvernarea Orbannis.

#GuvernulVID”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.