Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD acuză PNL de manipulare a cifrelor despre COVID-19 și IMM Invest: 'Au îmbolnăvit România de pandemită'

pn psd pnl

PSD a transmis, într-o postare pe Facebook, că „cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie”, la fel cum se întâmplă, „de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest”. „Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!” au conchis social-democrații.

Citește și: Ședință ISTORICĂ în Parlament: parlamentarii își taie pensiile speciale

„De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie!

Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.