Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD analizează declanșarea cursei interne pentru filialele județene conduse interimar - surse

Inquam Photos/ Octav Ganea
Consiliul National PSD Liviu Dragnea

Social-democrații vor stabili, după Anul Nou, dacă este oportună organizarea de alegeri în organizațiile județene conduse de președinți interimari, au declarat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Capul de afiș este organizația PSD București, condusă interimar de primarul sectorului 6, Gabriel Mutu. Surse social-democrate spun că un potențial contracandidat al acestuia ar putea fi primarul sectorului 5, Daniel Florea, care își dorește șefia organizației din Capitală.

De asemenea, în filiala PSD Suceava condusă interimar de Ioan Stan ar putea fi organizate alegeri pentru funcția de președinte. Unul din numele vehiculate ca variantă de lucru este fostul premier interimar Eugen Bejinariu.

Tensiunile din PSD Brașov, condus interimar de Marius Dunca, ar putea să fie tranșate tot prin alegeri. Doi parlamentari social-democrați de Brașov au demisionat recent din partid și au revenit ulterior în PSD aceștia semnalând probleme în filiala județeană.

La PSD Gorj, actualul lider Florin Cârciumaru nu mai vrea să continue, deputatul Mihai Weber fiind unul din numele aflate în discuție.

Și la PSD Dâmbovița (Rovana Plumb - interimar) și PSD Ialomița (Marian Pavel - interimar) ar putea să fie declanșate alegeri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.