Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță că la Sectorul 1 a reușit în ciuda opoziției primarului Clotilde Armand să asigure finanțările necesare școlilor in Chitila și Bucureștii Noi

Facebook
Bucurestii Noi

Partidul Social Democrat a reușit astăzi în Consiliul Local al Sectorului 1 să asigure finanțarea echitabilă a reabilitării și întreținerii școlilor din cartierele Chitila și Bucureștii Noi, după ce USR a propus alocări mai mari doar pentru unele școli din centrul orașului. Elevii au nevoie de școli curate și dotate indiferent de cartier, de categorie socială sau de preferințele politice ale USR, se spune într-un comunicat remis presei.

Mai mult decât atât, timp de 2 ani, primarul Clotilde Armand a neglijat infrastructura școlară din cartierele periferice ale Sectorului 1, a subfinanțat programele de reparații și funcționare, toate acestea în condițiile în care, doar în anul 2021, bugetul local a înregistrat un excedent de peste 400 milioane lei.

Cea mai bogată primărie are cele mai sărace școli – unele cu 0 buget pentru reparații în 2 ani, grădinițe subfinanțate, niciun corp de clădire nou, nicio construcție nouă măcar începută. Degradarea școlilor completează tabloul sumbru al unei administrații incompetente, cunoscută în toată România pentru gunoaie și șobolani.

Pe tot parcursul lunilor următoare, consilierii locali ai PSD Sector 1 vor monitoriza aplicarea acestor amendamente pentru că degradarea școlilor nu poate continua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.