Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD anunță că va susține dublarea numărului parlamentarilor din Diaspora: Susținem toate modificările care îmbunătățesc organizarea și desfășurarea votului!

psd

PSD anunță că va susține toate modificările la legislația electorală care vor duce la o oragnizare și desfășurare mai bună a procesului de vot care să conducă la o soluție prin care românii de peste tot din lume să își poată exercita dreptul de vot.

Vezi și: Se face țăndări blocul anti-PSD / SURSE

”PSD susţine dublarea numărului parlamentarilor de #diaspora, pentru o mai bună reprezentare a românilor care trăiesc, studiază sau muncesc în afara graniţelor ţării.

De asemenea, PSD susţine toate modificările legislative care vor duce la o mai bună organizare şi desfăşurare a procesului de vot, astfel încât toţi românii să îşi poată exercita dreptul de vot.

Ştim că #PNL s-a obişnuit să îşi aroge merite pe care nu le are, aşa că îi reamintim că guvernarea Partidului Social Democrat este cea care a iniţiat şi a aprobat modificarea legislaţiei anul trecut pentru ca alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate şi desfăşurate în bune condiţii.

Dacă liberalii îşi doresc cu adevărat o legislaţie coerentă, corectă și care să respecte principiile Uniunii Europene, să voteze proiectul de lege al #PSD pe care îl vom depune în Parlament!”, susține social-democrații pa pagina lor de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.