Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Are Predoiu dosar?

predoiu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, le cere copresedintilor PNL să informeze opinia publica daca stiu de "un dosar disjuns din Gala Bute" pe numele lui Catalin Predoiu, candidatul liberalilor la functia de Premier.

"Adresez co-președinților noului PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, o întrebare de maxim interes la care aștept un răspuns public: știe conducerea noului PNL de faptul că, urmare a sesizării Corpului de Control al Primului Ministru, Cătălin Predoiu și Gheorghe Ialomițeanu sunt cercetați pentru că și-au îndeplinit defectuos atribuțiile de serviciu, într-un dosar disjuns din dosarul „Gala Bute”, dosar în care Elena Udrea a fost arestată preventiv și trimisă în judecată? Cătălin Predoiu a semnat Nota de fundamentare a actului normativ privind Programul anual de marketing şi promovare turistică, în care era inclus şi evenimentul Gala Bute, fără ca proiectul actului normativ să fie transmis oficial Ministerului Justiției pentru avizare. Gheorghe Ialomițeanu a semnat aceeași notă de fundamentare, contrar punctului de vedere formulat de direcțiile de specialitate din Ministerul Finanțelor. Dacă aceste lucruri sunt cunoscute de conducerea noului PNL, întreb și eu, așa cum se întreabă și opinia publică, de ce este bine ascuns, sub preșul din Modrogan, acest caz extrem de important?"", se arata intr-un comunicat de presa remis STIRIPESURSE.RO

PSD-istul leagă acest caz de cererile PNL privind demisia lui Ponta.

"Insist să mi se răspundă la această întrebare, întrucât ipocrizia celor de la PNL este cu atât mai mare cu cât, cer insistent demisia lui Victor Ponta, de altfel anchetat pentru o faptă comisă acum opt ani, în calitate de simplu avocat. În schimb, liderii așa-zisei opoziții insistă să-i prezinte cu fast pe „mult prea curații și reformiștii” Cătălin Predoiu ca premierul „Guvernului Meu”, iar pe Gheorghe Ialomițeanu ca viitor ministru de Finanțe. Și el, tot în „Guvernul Meu”", mai spune Stefanescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.