Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Arestarea preşedintelui CJ Buzău, o mare problemă

bigiu dna

Liderul PSD Buzau, Constantin Boscodeala, a declarat joi ca 'arestarea presedintelui Consiliului Judetean Cristinel Bîgiu(foto) este o mare problema', dar ca nu îi pare rau ca l-a adus în PSD de la PNL.

'Arestarea presedintelui CJ este o mare problema pentru ca domnul Bîgiu Cristinel stia în momentul de fata toate problemele judetului. În campania electorala, o luna si jumatate, acesta a luat la cunostinta de toate problemele fiecarei comunitati din judet, iar proiectele începusera sa se desfasoare foarte bine, cele de apa-canal, de drumuri au prins fata si începeau sa se desfasoare, astfel încât conditiile de viata ale cetatenilor sa creasca', a afirmat primarul Constantin Boscodeala, într-o conferinta de presa.
El a spus ca nu îsi reproseaza ca l-a primit pe liberalul Bîgiu în PSD în septembrie 2014.
'Nu îmi pare rau ca l-am adus în PSD, în pare foarte rau de ceea ce s-a întâmplat, pentru ca de abia în cursul acestui an judetul Buzau a beneficiat de foarte multe resurse financiare ca urmare a proiectelor care s-au desfasurat. Mi-ar pare rau ca ele sa fie stagnate, sa ramâna atâtia oameni fara apa, fara canal, fara drumuri, dar sper ca ele sa continue sub viitoarea conducere', a declarat Constantin Boscodeala.
Presedintele CJ Buzau, Cristinel Bîgiu, a fost exclus luni din PSD dupa ce duminica judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis arestarea lui preventiva pentru 30 de zile, acuzat de procurorii DNA de luare de mita.
În acelasi dosar a fost arestat si Florin Colgiu, finul sefului CJ Buzau si presedinte TNL Buzau, acuzat de complicitate la luare de mita, în forma continuata.
Cristinel Bîgiu a fost prins sâmbata de procurorii anticoruptie în timp ce primea mita, fiind ridicat si adus la sediul DNA din Bucuresti.
Fost vicepresedinte al PNL Buzau, Cristinel Bîgiu s-a înscris în septembrie în PSD împreuna cu 24 de primari din judet.
AGERPRES

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.