Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD atacă pe toate fronturile. Gabriela Firea pune tunurile pe Nicușor Dan: 'Praf în ochi / Taie panglici pe proiectele noastre cu fonduri europene'

captura video
gabriela firea

PSD atacă pe toate fronturile. După ce Marcel Ciolacu l-a atacat pe Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea a pus tunurile pe Nicușor Dan. „Atâta dispreț cât a fost în acești patru ani în Capitală nu a fost niciodată în peste 30 de ani de la Revoluție”, a spus Firea.

„Programele dedicate seniorilor au încetat. (...) Niciodată parcurile din București nu au arătat ca în ultimii patru ani, dar niciodată. Dispreț față de seniori, față de părinți, față de copii. Transportul public în comun aceleași 800 achiziționate în mandatul anterior. Nici măcar o roată nu s-a mai cumpărat în ultimii patru ani, un volan, orice. Absolut nimic. Vi se pare că Bucureștiul în ultimii patru ani a fost un oraș prietenos cu tinerii? Nu. În primul rând, tinerii care au vrut să-și achiziționeze un apartament în București au întâmpinat reale dificultăți. De ce? Pentru că primarul vrea să se substituie justiției, a rupt programul electoral, oferta din campanie și a stat în tribunal. Vi se pare normal ca un primar să se mute la tribunal, să stea în procese, să dea pe toată lumea în judecată? Dacă sunt încălcări ale legilor, justiția să-și spună cuvântul, dar după patru ani de zile vedem care sunt rezultatele. Praf în ochi! (...) Vi se pare că a fost un oraș prietenos cu copiii? A promis că va construi zeci de grădinițe, after-school, copiii nu vor mai învăța în schimburi. Nu vorbesc de sectoare. Sectoarele și-au făcut treaba, în special 3 și 4. (...) Dl primar general vine și spune: n-am eu atribuții, să facă primarii de sectoare. Păi ce să mai facă primarii de sectoare? Oricum dl Daniel Băluță și dl Robert Negoiță fac de șapte ori mai mult decât actualul primar, pentru că nu se mișcă nimic din partea Primăriei Capitalei. (...) Și această „teorie a țevilor”. Păi a inventat apa caldă nimeni altcineva decât dl Nicușor Dan. Pe 28 septembrie cum spunea: „Dacă mă alegeți pe 28 septembrie, veți avea apă caldă”?!. Adică apa caldă era la mine acasă și nu voiam să o distribui în Capitală. Se laudă că a reabilitat 100 de km, nu ies la socoteală nici jumătate măcar, cu fonduri europene câștigate de noi cei de aici. Noi am muncit pentru un mld fonduri europene. Vreau să văd un cent dacă a câștigat dl primar general. Taie panglici pe proiectele noastre cu fonduri europene pe care le-am muncit noi din această sală. (...) Atâta dispreț cât a fost în acești patru ani în Capitală nu a fost niciodată în peste 30 de ani de la Revoluție”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.