Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD dă vina pe Congresul PNL pentru explozia ratei de infectare în Capitală și cere Poliţiei Române 'să nu devină complice'

stirileprotv.ro
Klaus Iohannis, la congresul PNL

Reprezentanţii PSD afirmă că, la o săptămână după Congresul PNL, "unde s-au îmbulzit mii de activişti de partid în frunte cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu", rata de infectare în Capitală s-a dublat şi cere Poliţiei Române "să nu devină complice al participanţilor la Congresul PNL".

"Inconştienţilor! La o săptămână după Congresul PNL - unde s-au îmbulzit mii de activişti de partid în frunte cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu - rata de infectare în Capitală s-a dublat! DSP Bucureşti a anunţat astăzi o rată de incidenţă de 8,28 la mie, pe 25 septembrie aceasta fiind de 4,1 la mie!", arată reprezentanţi PSD, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Lucian Bode SE SPALĂ pe mâini după congresul PNL: Eu nu am fost ministru acolo, nici organizator

Totodată, PSD solicită Poliţiei Române "să nu devină complice al participanţilor la Congresul PNL".

"Să nu tergiverseze verificările în legătură cu desfăşurarea nelegală a Congresului PNL şi să nu devină complice al celor 5.000 de participanţi. PSD cere identificarea şi sancţionarea fiecăruia dintre delegaţii PNL care a încălcat legea. Primul exemplu de responsabilitate să fie preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, care nu a purtat mască, deşi se afla la o adunare în spaţiu închis", susţin reprezentanţii formaţiunii.

Citește și: Moise Guran: Procurorii să-și miște fundurile bine plătite și să ancheteze Congresul PNL

Directorul general al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti Bogdan Berechet a anunţat, în şedinţa de marţi a Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, că organizatorul Congresului PNL a fost amendat cu valoarea maximă prevăzută de lege şi anume 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei la evenimentul care a avut loc sâmbătă la Romexpo. De asemenea, poliţiştii au cerut şi înregistrările video pentru a vedea care sunt participanţii la Congresul PNL care nu au respectat distanţarea socială şi purtatea obligatorie a măştii pe toată perioada Congresului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.