Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Daca Iohannis era convins de nevinovatia sa, nu tergiversa

firea iohannis

Purtatorul de cuvant al PSD Gabriela Firea sustine ca daca presedintele PNL Klaus Iohannis ar fi fost convins de nevinovatia sa, atunci nu ar fi tergiversat termenele impuse de ICCJ in procesul cu ANI.

"Klaus Iohannis fuge de Justitie. Tergiversarile repetate ale procesului pe care candidatul ACL il are cu ANI pe motiv de incalcare a legii privind compatibilitatea in functiie publice sunt dovada clara a faptului ca lui Iohannis ii este teama de o decizie definitiva si irevocabila a ICCJ. Domnul Iohannis a intarziat, spre exemplu, cateva zile bune, inainte sa depuna un punct de vedere la ICCJ in acest dosar.

Suspiciunile care planeaza asupra candidatului Iohannis privind incompatibilitatea sa ar fi trebuit clarificate pana in acest moment, dar tergiversarile repetate ale procesului cu ANI din partea echipei primarului Sibiului au avut ca obiectiv impingerea deciziei ICCJ dupa alegeri. Explicatiile lui Klaus Iohannis si in acest caz sunt puerile si ne arata inca o data lipsa de responsabilitate a celui care vrea sa fie presedintele romanilor", precizeaza Gabriela Firea intr-un comunicat de presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.