Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD denunță un blocaj din partea PNL și UDMR în privința TVR

Madalin Voicu

Comisiile de cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului au amânat marti discutarea Rapoartelor de activitate pe 2013 si 2014 ale TVR iar deputatul PSD Madalin Voicu a acuzat PNL si UDMR ca doresc sa blocheze luarea unei decizii în privinta televiziunii nationale.

'Din pacate, constatam ca exista cvorum în Comisiile de cultura. Nu vreau sa vorbesc despre lucruri subversive, probabil, dar exista o dorinta de blocaj pentru decizia pe care trebuia sa o ia atât Comisia pentru buget, cât si comisiile noastre reunite din partea PNL si, cu surprindere, si din partea UDMR, care au convenit sa nu vina la aceste sedinte. Regret, probabil ca vom prelungi luarea unei decizii. Politica în România are multe, nu as spune neajunsuri, dar unghiuri întunecate', a declarat vicepresedintele Comisiei de cultura de la Camera Deputatilor, Madalin Voicu.

Presedintele Comisiei pentru cultura de la Senat, Georgica Severin, a spus ca cele doua comisii parlamentare nu au avut cvorum pentru a-si desfasura sedinta pe a carei ordine de zi erau Rapoartele de activitate ale Societatii Române de Televiziune pe 2013 si 2014 si executia bugetara pe 2014.

'Pentru ca sedinta sa se poata desfasura avem nevoie si de avizul pentru executia bugetului pe care trebuia sa ni-l dea Comisiile de buget si, evident, cvorumul de sedinta. Din ce cunosc în acest moment, Comisia de buget nu a reusit sa se întruneasca, neavând cvorum si nu a reusit sa dea avizul respectiv legat de executia bugetara pe 2014 si în acelasi timp, dupa cum vedeti, sunt prezenti numai membrii parlamentari ai coalitiei aflate la guvernare, respectiv PSD, PC, UNPR si PLR', a mentionat Severin.

Cele doua comisii urmeaza sa comunice Birourilor permanente reunite faptul ca nu au putut sa dezbata acest subiect iar Birourile vor fixa un alt termen pentru elaborarea rapoartelor privind activitatea TVR. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.