Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD destructurează PNL Gorj

pn psd pnl

PSD pare să nu depună armele și lovește profund în partenerul de la guvernare, PNL. Tot în Gorj, unde filiala liberală este aproape destructurată. Încă doi primari PNL au anunțat că vor candida la alegerile locale din partea PSD, în 2024. Este vorba despre primarii comunelor Dănciulești și Țânțăreni.

„Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj salută decizia domnilor primari ai localităților Dănciulești și Țânțăreni, Marius DUMITRA-BĂDESCU și Robert CIUTUREANU, de a se alătura echipei PSD. De asemenea, îi urăm bun venit în PSD Gorj și domnului inginer Sorin CHIRCU. Alegerea de a face pasul către PSD are la bază performanța și viziunea îndreptată spre dezvoltare a liderilor partidului”, se arată într-un comunicat al PSD Gorj.

„Am satisfacția că, rezultatele muncii noastre se văd, inclusiv în decizia unor oameni de a ni se alătura, care au, în mod cert, aceeași preocupare ca și noi: dezvoltarea județului. Gorjul este un adevărat șantier și asta ca urmare a proiectelor atrase în toate localitățile, datorită eforturilor depuse și implicării întregii echipe a partidului. Le urez bun venit în PSD Gorj domnilor primari Marius Dumitra-Bădescu și Robert Ciutureanu”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

„Ambițiile noastre sunt in egală măsură politice și administrative. Am reușit deja o performanță greu de egalat, aceea de a atrage în Gorj investiții cum nu au mai fost până acum, iar asta ne face extrem de atractivi în plan politic. Este evident că nu putem compatibiliza decât cu oameni care au înțeles acest lucru și au aceleași obiective, îndreptate către oameni, nu spre ambiții personale”, a precizat prim-vicepreședintele PSD Gorj, Cosmin Popescu.

„Binele comunității pe care o reprezint m-a determinat să iau decizia de a mă alătura echipei PSD Gorj. Nu este simplu să răzbați de unul singur, iar la baza alegerii mele au stat oamenii din PSD”, a declarat primarul localității Dănciulești, Marius Dumitra-Bădescu.

„Atunci când nu există nicio opreliște în calea dialogului, când nu are nicio importanță culoarea politică, dacă este vorba despre dezvoltarea localității, este simplu să iei o astfel de decizie. Mă bucur nespus de mult să mă alătur, împreună cu alți colegi care deja au făcut acest pas, unui partid mare, puternic, unit și îi asigur pe toți locuitorii comunei Țânțăreni că, având sprijinul dumnealor în continuare, vom realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat primarul localității Țânțăreni, Robert Ciutureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.