Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, după ce Ludovic Orban a ieșit la băut, în București: 'Asta este resursa liberală în care crede Orban - recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor'

Ludovic Orban

Social-democrații au postat, duminică, pe pagina oficială de Facebook, o fotografie cu premierul Ludovic Orban, la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei, în timp ce bea bere, spunând că „Orban a instalat o guvernare de bodegă”.

„Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu ”școala vieții” fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor”, scriu social-democrații pe pagina de Facebook.

Citește și: VIDEO Momente de groază pentru o vloggeriță! A fost bătută cu o rangă în plină stradă de un consilier local

Potrivit PSD, premierul și ministrul Sănătății „se plâng” că managementul sanitar este la pământ, „dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București”.

„Duplicitatea și demagogia PNL împart țara în două: în vorbe, trăim în #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co. Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă”, potrivit PSD.

Citește și: Ludovic Orban, surprins în timp ce se ducea la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a ieșit, sâmbătă, la o plimbare în Centrul vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Acesta a spus că a mers la redeschiderea terasei unui prieten.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.