Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD l-a exclus din partid pe deputatul Aurel Bălășoiu/ Acuzații extrem de grave cu iz penal

ePitesti
aurel balasoiu

Conducerea centrală a PSD a decis azi în unanimitate excluderea din partid a deputatului de Argeș, Aurel Bălășoiu. În anunțul partidului se face vorbire de fapte penale care încalcă demnitatea umană și morala creștină și îi cer deputatului să demisioneze urgent din Parlament și în cazul în care organele de cercetare penală vor cere ridicarea imunității acestuia partidului va vota Pentru:

”Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.”, se spune în comunicarea partidului.

Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu este deputat de Argeș, la primul mandat în Parlamentul României. Deputatul ocupă și funcția de primar în Șerbănești, comuna Rociu din județul Argeș, potrivit paginii administrației locale. Din 1991, până în 2004, a fost secretar al Consiliului Local, iar între anii 1981-1991, deputatul a ocupat funcția de contabil. Potrivit informațiilor de pe pagina Camerei Deputaților, Aurel Bălășoiu a urmat Facultatea de Teologie a Universității Pitești, dar și Facultatea de Drept a Universității București. Deputatul este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.