Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICĂ - Condiția PSD pentru Ghinea: 'Să își ceară scuze în genunchi pe trepte la Kiseleff'

PSD
PSD sigla

PSD le cere guvernanților „să își ceară scuze în genunchi pe trepte la Kiseleff” (sediul central al partidului) pe tema PNRR dacă vor să ceară ceva social-democraților, după ce Cristian Ghinea a făcut un apel la PSD să nu mai „submineze” negocierile.

„Înainte de a cere ceva PSD, domnul Ghinea și toți ”partenerii” din Coaliție ar trebui să își ceară scuze în genunchi pe trepte la Kiseleff pentru aroganța și prostia de care au dat dovadă.

Ați refuzat consensul politic, dialogul public și implicarea actorilor sociali – patronate, sindicate, societatea civilă. Ați refuzat să faceți un parteneriat onest cu autoritățile locale. Ați refuzat depolitizarea și transparența în alocarea fondurilor. Ați refuzat să veniți cu acest plan în Parlament.

Toate au fost cereri legitime pe care PSD le-a adresat acestei Coaliții.

În loc de rânjete superioare și autosuficiente, puteau măcar să răsfoiască viziunea PSD despre Planul Național de Redresare și Reziliență pe care specialiștii PSD au propus-o și pe care ei au ignorat-o.

PNRR nu e planul lui Ghinea și al Coaliției lor de looseri. PNRR este un plan național la care fiecare trebuie să își aducă contribuția pentru a ieși ceva bun.

Ghinea nu are decât o șansă să iasă din groapa în care s-a băgat singur: să vină cu PNRR-ul în Parlament sau să își dea demisia. Repede! Pentru că deja România riscă să nu aibă plan aprobat înainte de octombrie 2021, ceea ce face aproape imposibilă atingerea țintei de angajare a 70% din sume până la finalul anului 2022.

PS: Ghinea, pune mâna și citește viziunea PSD despre PNRR. Ia cu tine un pix și o foaie, arogantule!”, a reacționat luni, PSD, pe pagina de Facebook a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.