Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Hunedoara: Unii miniştri ar putea fi incluşi într-un nou guvern

psd sigla

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, a declarat vineri, la Deva, că, în opinia sa, anumiţi miniştri din Guvernul Grindeanu ar putea să facă parte şi dintr-un nou Executiv, dacă se iau în calcul rezultatele obţinute de aceştia în primul semestru al anului 2017. "Sunt miniştri - pe care nu doresc să-i nominalizez - care, după performanţele pe care le-au avut în semestrul I 2017, merită să fie şi în viitorul Guvern", a spus liderul PSD Hunedoara într-o conferinţă de presă.

El a arătat că organizaţia judeţeană PSD Hunedoara susţine deciziile adoptate de Comitetul Executiv Naţional (CEx), menţionând că guvernul condus de Sorin Grindeanu a îndeplinit doar 40% din măsurile cuprinse în Programul de guvernare al PSD. "În urma analizei programului de guvernare pe semestrul I al acestui an, din 393 de măsuri care trebuiau realizate, au fost îndeplinite doar 40%. Este o nerealizare mare şi nu se poate continua aşa pentru că, de la anul, din 2018, trebuie implementate alte măsuri. Dacă noi nu le-am rezolvat pe cele din primul semestru (2017, n.r.), atunci toate se decalează, ceea ce nu este bine nici pentru cetăţeni, nici pentru Guvern", a apreciat Nistor, conform Agerpres.

Preşedintele PSD Hunedoara a mai spus că este posibil ca la sfârşitul săptămânii viitoare să fie cunoscut noul premier, menţionând că moţiunea de cenzură anunţată va trece 'sută la sută' în Parlament. "Moţiunea de cenzură va fi depusă luni şi cred că miercuri va fi citită şi votată. De joi sau vineri vom putea avea un nou premier. Sută la sută moţiunea va trece. Până atunci, secretarii de stat din Executiv îşi fac datoria', a conchis deputatul Laurenţiu Nistor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.