Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Hunedoara vrea să-şi stabilească, în următoarele trei luni, candidaţii la funcţiile de primar

PSD

Organizaţiile PSD din judeţul Hunedoara vor trebui să-şi stabilească, în următoarele trei luni, propunerile de candidaţi la funcţiile de primar în alegerile locale viitoare, astfel încât aceştia să fie pregătiţi pentru scrutinul electoral următor, a declarat sâmbătă, la Deva, preşedintele filialei judeţene, deputatul Laurenţiu Nistor. Măsura vizează, în principal, organizaţiile din localităţile în care PSD nu are primari, nominalizarea viitorilor candidaţi urmând să fie efectuată în urma unor sondaje de opinie.

"Nu este devreme, deoarece avem experienţa că dacă scoatem un candidat de primar cu trei-patru luni înainte, acesta este atacat mult mai rău şi poate nu mai avem timp să găsim altul. Dar dacă scoatem de acum un candidat de primar pentru o localitate şi acesta are probleme din punct de vedere moral, profesional sau din punct de vedere al comportamentului în localitatea respectivă, vom putea găsi urgent un altul. Este o măsură bună şi sper că vom realiza lucruri deosebite", a susţinut Nistor, conform Agerpres.

Potrivit acestuia, un prim pas se va face în oraşul Haţeg, unde, în circa două săptămâni, va fi organizat un sondaj de opinie în urma căruia se va stabili cine va fi candidatul pentru primăria localităţii în anul 2020.

Pe de altă parte, liderul PSD Hunedoara şi-a manifestat încrederea că actualii primari social-democraţi îşi vor păstra funcţiile şi în următorul ciclu electoral, în toate cele 35 de localităţi pe care le conduc acum.

Deputatul Laurenţiu Nistor le-a mai recomandat colegilor săi de partid să aibă în vedere creşterea numărului de membri din organizaţii cu circa 30% până în luna decembrie 2028.

Social-democraţii din judeţul Hunedoara s-au reunit sâmbătă, la Deva, în cadrul Conferinţei judeţene, în care şi-au exprimat susţinerea "necondiţionată" faţă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi au votat, în unanimitate, o rezoluţie, în acest sens. În prezent, organizaţia judeţeană PSD Hunedoara numără peste 10.700 de membri, dintre care 42 % sunt femei, iar 22 % sunt tineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.