Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD își devorează un fost ministru: 'Niță a intrat cu bocancii'

niță_constantin_psd

Opinia publică află, tardiv, despre mărețele realizări ale fostului ministru PSD al Energiei si al Economiei, Constantin Niță. Faptele sale au fost, culmea, dezvaluite chiar de propriii colegi.

La o dezbatere a Comisiei de Energie din Senat cu ministrul pentru Energie, Andrei Gerea, senatorul PSD Florin Constantinescu, a spus marti ca fostul ministru PSD Constantin Nita a afectat grav investitiile straine in Romania, totul pornind de la situatia energiei regenerabile.

Senatorul PNL Gigi Chiru a spus ce cred investitorii in energie regenerabila despre fostul ministru PSD: "(...) in opinia lor, groparul sistemului romanesc de regenerabile este dl Nita".

Senatorul PSD a intarit cele spune de liberal ba chiar a prezentat gravitatea faptelor fostului ministru PSD:

"Vreau sa-l sprijin pe colegul meu si sunt de acord cu tot ceea ce a spus, un sector pus de butuci de niste ministri, incepand cu Nita, asta e, e prietenul meu, dar asta este, a intrat cu cizma si a rezolvat si sectorul asta si nu doar sectorul asta, ca a rezolvat toate investitiile straine in Romania pentru ca parererea investitorilor privind ce s-a intamplat pe acest domeniu s-a transferat si pe celelalte sectoare cand investitorii din afara au spus ca nu pot merge in Romania sa faca investitii deoarece nu e predictibil pentru ca Guvernul schimba regula in timpul jocului", a declarat Florin Constantinescu.

De asemenea, Constantinescu a mai spus ca fostul ministru Nita nu avea o strategie.

"Daca reusiti sa faceti strategia energetica a Romaniei ramaneti in istorie. Au fost mai multi ministri de cand sunt eu, de 6 ani, in Parlamant, si n-au reusit sa puna pe picioare o strategie viabila pentru Romania. Daca intrebam un ministru, nu-i dau nume, din partidul meu, spunea ‘Pai avem domnule, strategie. Ce, nu avem strategie? Suntem tari la strategie’. Nu avea nicio strategie, avea cateva pagini generale care nu se referau la nimic", a declarat acesta.

Ministrul actual al Energiei, Andrei Gerea, l-a criticat si el pe Constantin Nita pentru situatia energiei regenerabile.

"E un exemplu de cum nu trebuie facut, e prea brutal si impactul deosebit de puternic, multi sunt in pericol de a da faliment", a recunoscut acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.