Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD ia în vizor PMP: 'Fiind preocupați de tâmpeniile liberalilor, am uitat să ne uităm la partenerii lor de guvernare și stupidități'

Facebook
Lucian Romașcanu

Senatorul Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt al PSD, reacţionează la criticile PMP la adresa măsurilor guvernamentale. Social-democratul aminteşte că, de fapt, PMP se află la guvernare, iar deputatul Marius Paşcan critică măsuri din domeniul educaţiei, în condiţiile în care un coleg de partid este secretar de stat în Ministerul Educaţiei.

"Fiind preocupați de tâmpeniile liberalilor, am uitat să ne uităm la partenerii lor de guvernare și stupidități, și anume Partidulețul Mișcarea Populară.

Ca partiduleț născut din dragoste, are și tulburări de comportament, unele cu ușoare nuanțe patologice.

Cel mai elocvent exemplu al ultimei săptămâni este deplângerea domnului deputat Pașcan cum că la bacalaureat nu sunt prinse în programă aspecte legate de configurarea României Mari.

Absența acestui moment astral al Romaniei din istoria cerută elevilor este condamnabilă la absolut și vine pe linia trasată de Dl. Iohannis odată cu trimiterea la CCR a legii Trianon.

Dar, surpriză!!!

Secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării este dl. Lucian Dragoș Rădulescu. Apartenența politică? PMP.

Domnilor, hai să ne ocupăm de ceea ce așteaptă oamenii și nu de opoziție la propriul partid", scrie Romaşcanu pe Facebook.

Aspectele fundamentale ale istoriei privitoare la configurarea României Mari şi a statului român modern au fost excluse din programa de examinare la Bacalaureat, disciplina Istorie, a scris preşedintele executiv al PMP, deputatul Marius Paşcan, vineri, pe Facebook. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.