Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Iaşi: PNL Iaşi propune pentru Ministerul Mediului un politruc cu zero realizări

Maricel Popa

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că liberalii ieşeni au propus un politruc la Ministerul Mediului, fără nicio legătură cu acest domeniu, precizând că nu-i inspiră nicio încredere componenţa Guvernului Orban, potrivit news.ro.

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, care este şi şeful Consiliului Judeţean Iaşi, afirmă într-un comunicat de presă că aşteaptă cu interes să vadă preocuparea noului guvern pentru investiţiile din regiunea Moldovei, adăugând că nu are încredere în Cabinetul Orban.

“Nu îmi inspiră absolut deloc încredere componenţa membrilor guvernului Orban, începând chiar cu primul-ministru. Mai mult, la nivel local, PNL Iaşi propune pentru Ministerul Mediului un politruc cu zero realizări. Lipsa de competenţă şi performanţă a lui Costel Alexe nu fac cinste şi onoare Iaşului, capitala istorică a României şi centru universitar renumit la nivel naţional şi internaţional”, a precizat Maricel Popa.

El consideră că “noul Guvern patronat de Klaus Iohannis este copia celui din 2015, având zero legitimitate“.

Citește și: Marcel Ciolacu, mesaj pentru militari de Ziua Armatei: Mă voi lupta pentru drepturile dumneavoastră, şi mă refer aici la pensiile militare

Potrivit liderului PSD Iaşi, singura viziune a programului de guvernare PNL este că “se opune tuturor măsurilor bune luate, de-a lungul timpului, de către PSD“.

“Salariile din sectorul public vor fi reduse. Prin echilibrarea cerută de noul Guvern, vor fi reduse salariile a 1,2 milioane de români. Modificarea legii salarizării unice pe care o anunţă guvernul austerităţii va lovi în mai mulţi români. Această modificare va genera următoarele consecinţe: majorările de salarii prevăzute în Lege, inclusiv cele anticipate pentru profesori vor fi anulate. De asemenea, vor fi anulate şi alte măsuri cuprinse în Lege, cum ar fi voucherele de vacanţă. Guvernul Orban promite că va reduce salariul minim pe care PSD a încercat să-l crească în toţi aceşti ani. Am văzut şi care a fost reacţia premierului desemnat la intenţia noastră de a creşte salariul minim cu încă 100 de lei“, a declarat Maricel Popa.

La rândul său, liderul PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, nominalizat la Ministerul Mediului, a precizat, într-un comunicat de presă,
că la ultima alocare, Iaşiul a primit finanţare doar pentru un proiect şi acuză tăcerea liderilor PSD Iaşi pe acest subiect.

“Sunt uluit de tăcerea şi complicitatea tuturor liderilor PSD Iaşi, de la preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, până la parlamentarii obedienţi, care stau permanent cu capul plecat în bancă şi acceptă umilinţele propriului lor Guvern. Domnule Maricel Popa, domnilor parlamentari PSD de Iaşi, care sunt priorităţile judeţului Iaşi şi ale locuitorilor pe care teoretic ar trebui să îi reprezentanţi, dar pe care cu neruşinare îi ignoraţi de trei ani? “, mai spune liderul liberal ieşean, Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.