Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD şi PLR, bătaie pe funcţiile din deconcentrate

Partidul Social Democrat nu se ocupa de împartirea functiilor din deconcentrate pe criterii politice, a declarat   liderul PSD Buzau, Constantin Boscodeala, ca raspuns la solicitarea PLR de a începe negocierile în plan local pentru acordarea a 10 la suta din aceste functii la nivelul judetului.

'De când PSD este la guvernare, nu-mi aduc aminte ca vreo functie din deconcentrate sa fie ocupata pe criterii politice, ci doar prin concurs', a declarat liderul PSD Buzau, pentru Agerpres.

La rândul sau, presedintele filialei judetene a PLR Buzau, consilierul judetean Gheorghe Vlase, sustine ca 'este o ipocrizie sa sustii ca functiile deconcentrate nu se dau pe criterii politice'.

'La nivelul judetului Buzau sunt circa 40 de functii ocupate în totalitate de membrii PSD. PLR vrea sa obtina 10 la suta din aceste posturi tot prin concurs, caci are peste 700 de membri foarte bine pregatiti. Daca pe plan local se refuza începerea negocierilor, problema se va rezolva la nivel central', a declarat Gheorghe Vlase.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.