Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD îi cere DEMISIA primarului Timișoarei, după ce un om a MURIT sufocat în casă, încălzindu-se cu gaz, după tăierea căldurii

PSD sigla

PSD Timiș îi cere demisia primarului Dominic Fritz. Timișoara a rămas de luni de la 12 fără căldură, după ce EON a sistat furnizarea gazului din cauză că nu a primit banii pe materia primă livrată. Ieri, ministrul Eneregiei și primarul Timișoarei anunțau că au găsit o soluție pentru reluarea încălzirii. Totul s-a dovedit a fi o țeapă, căci semnarea contractului a eșuat, însă administrația Fritz nu s-a obosit să anunțe acest lucru până dimineață. Mai mult, un bărbat a murit asfixiat în casă, încălzindu-se cu gaze. Fiica sa e și ea în stare gravă.

"Dominic Fritz - demisia urgentă din funcția de primar ! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste ! Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpa , neglijență și abuz în serviciu ! Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarna in Timișoara !

Domnilor Fritz , Lațcău , Creiveanu - jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz ! Nu mai aveți nicio calitate juridică ! Am vazut cu toții câtă credibilitate mai aveți ! Lăsați conducerea companiei, administratorul judiciar si specialiștiilor care se pricep să reporneasca in Timișoara caldura ! Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid timișoreni domnule primar ! DEMISIA astăzi !", scrie Radu Țoancă, liderul de grup al consilierilor locali ai PSD Timiș, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.