Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, atac dur la Iohannis: Vorbeşte despre independenţa justiţiei cu penalii în jurul lui

claudiu manda

Presedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, sustine ca prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, vorbeste despre cum va apara independenta justitiei 'având în jurul lui toti penalii regimului Basescu'.

'Klaus Iohannis vorbeste despre cum va apara statul de drept si independenta justitiei având în jurul lui toti penalii regimului Basescu. Ce valoare are acest discurs, domnule Iohannis, când Vasile Blaga, seful dumneavoastra de campanie, este acuzat ca a luat mita 80.000 de euro? Si nu este singurul penal din jurul dumneavoastra: trei dintre liderii PDL, Constantin Ostaficiuc, Cornel Samartinean si Alin Popoviciu, s-au ales, miercuri, cu sechestru partial pe avere în dosarul 'Aeroportul' instrumentat de Serviciul Timisoara al DNA', a spus Manda, potrivit unui comunicat de presa remis AGERPRES de PSD.
El a adaugat ca 'acest discurs al ipocriziei' nu îi face cinste lui Klaus Iohannis în contextul în care are un dosar de incompatibilitate în instanta si, de asemenea, refuza sa puna în aplicare o decizie a Tribunalului Brasov, care arata ca una dintre casele sale a fost luata prin mostenitori falsi.
'Domnule Iohannis, va reamintesc ca un asemenea discurs are si Traian Basescu iar dumneavoastra va pretindeti a fi un alt fel de politician. Ghinionul dumneavoastra e ca românii s-au saturat de politicieni girati de Traian Basescu si nu-i mai vor la conducerea tarii', a mentionat Claudiu Manda.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.